AngularJS Vacatures

Vacatures van april 2024 voor AngularJS recent bijgewerkt!

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

AngularJS, nieuwste versie heet Angular, is een open source webapplicatieframework dat wordt onderhouden door Google en een collectief van individuele ontwikkelaars en bedrijven die bezig zijn de mogelijkheden voor het ontwikkelen van Single Page Applications (SPA) te verbeteren. Het doel is het vereenvoudigen van zowel de ontwikkeling als het testen van dergelijke applicaties door het aanbieden van een framework voor client-side model-view-controller (MVC)-architectuur, samen met componenten die gewoonlijk worden gebruikt in rich internet applications.

Het framework werkt door eerst de HTML-pagina te lezen, waarin aanvullende specifieke HTML-attributen zijn opgenomen. Die attributen worden geïnterpreteerd als directieven (Engels: directives) die ervoor zorgen dat Angular invoer- of uitvoercomponenten van de pagina koppelt aan een model dat wordt weergegeven door middel van standaard JavaScript-variabelen. De waarden van die JavaScript-variabelen kunnen worden ingesteld binnen de code, of worden opgehaald uit statische of dynamische JSON-dataobjecten.

Geschiedenis
Angular is oorspronkelijk ontwikkeld in 2009 door Miško Hevery en Adam Abrons vanuit het bedrijf Brat Tech LLC als de software achter een online JSON-opslagapparaat waarvan de prijs per megabyte zou worden bepaald, om eenvoudig te maken applicaties voor het bedrijf te kunnen ontwikkelen. Deze onderneming was gevestigd op webdomein ‘GetAngular.com’ en had enkele abonnees, voordat de twee besloten het bedrijfsmodel op te geven en Angular vrij te geven als opensource framework.

Abrons verliet het project, maar Hevery, die werkt bij Google, ging verder met de ontwikkeling en het onderhoud van het framework, samen met Google-werknemers Igor Minár en Vojta Jína.

Toekomstige ontwikkelingen
Parallel wordt gewerkt aan drie nieuwe releases van Angular:

Release 1.x.x die verder bouwt op de huidige versie. Deze tak wordt AngularJS genoemd.
Release 2.0 is bedoeld om een groot aantal verbeterpunten te realiseren en tevens om Angular aanzienlijk sneller en eenvoudiger te maken met een aanpak die niet haalbaar is middels incrementele stappen op basis van de 1.x-releases.
Angular 4 werd op 13 december 2016 aangekondigd, versie 3 wordt overgeslagen om verwarring te vermijden met een NPM-package verspreid onder de naam v3.3.0. Versie 4 is backwards compatible met Angular 2.