AWS Vacatures

Vacatures van februari 2024 voor AWS zojuist geupdate!

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Amazon Web Services (AWS) is een dochteronderneming van Amazon.com en biedt op aanvraag cloud computing- platforms aan particulieren, bedrijven en overheden. Met deze technologie kunnen abonnees beschikken over een virtueel cluster van computers dat altijd en overal beschikbaar is via internet. De versie van AWS van virtuele computers emuleert de meeste kenmerken van een echte computer, inclusief hardware (CPU (‘s) en GPU (s) voor verwerking, lokaal / RAM-geheugen, opslag op harde schijf / SSD); een keuze aan besturingssystemen; netwerken; en vooraf geladen applicatiesoftware zoals webservers , databases , CRM, enz. Elk AWS-systeem virtualiseert ook de I / O van de console (toetsenbord, display en muis), waardoor AWS-abonnees verbinding kunnen maken met hun AWS-systeem met behulp van een moderne browser . De browser fungeert als een venster op de virtuele computer, waardoor abonnees kunnen inloggen , hun virtuele systemen kunnen configureren en gebruiken, net als een echte fysieke computer. Ze kunnen ervoor kiezen hun AWS-systemen in te zetten om op internet gebaseerde services voor zichzelf en hun klanten te bieden.

De AWS-technologie is geïmplementeerd op server farms over de hele wereld en wordt onderhouden door het Amazon-filiaal. De kosten zijn gebaseerd op een combinatie van gebruik, hardware / OS / software / netwerkfuncties gekozen door de abonnee, vereiste beschikbaarheid , redundantie , beveiliging en service-opties. Abonnees kunnen betalen voor een enkele virtuele AWS-computer, een speciale fysieke computer of clusters van een van beide. Als onderdeel van de abonnementsovereenkomst biedt Amazon beveiliging voor het systeem van abonnees. AWS opereert vanuit vele wereldwijde geografische regio’s, waaronder 6 in Noord-Amerika.

In 2017 omvatte AWS meer dan 90 services die een breed scala bestrijken, waaronder computing , opslag , netwerken , databases , analyseservices , toepassingsservices , implementatie , beheer , mobiel , ontwikkelaarstools en hulpmiddelen voor het internet der dingen . De meest populaire zijn Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) en Amazon Simple Storage Service (S3). De meeste services worden niet rechtstreeks aan eindgebruikers getoond, maar bieden in plaats daarvan functionaliteit via API’svoor ontwikkelaars om te gebruiken in hun applicaties. De aanbiedingen van Amazon Web Services zijn toegankelijk via HTTP , met behulp van de REST- architectuurstijl en het SOAP- protocol.

Amazon verkoopt AWS aan abonnees om sneller en goedkoper grootschalige computercapaciteit te krijgen dan om een ​​echte fysieke server farm te bouwen. Alle services worden gefactureerd op basis van gebruik, maar elke service meet het gebruik op verschillende manieren. Vanaf 2017 bezit AWS een dominante 34% van alle cloud ( IaaS , PaaS ) terwijl de volgende drie concurrenten Microsoft , Google en IBM respectievelijk 11%, 8%, 6% hebben volgens Synergy Group.