Bekijk alle ICT vacatures in categorie: C

C-developer

C is de naam van een imperatieve programmeertaal die gebaseerd is op de programmeertaal B. Het is een praktische programmeertaal die op B, BCPL en Algol lijkt. De programmeertaal is vrij ‘low level’ en ligt dicht tegen de machine aan, wat de taal erg populair en bruikbaar maakt. De invloed van de programmeertaal is zelfs zo groot, dat de nieuwe talen van tegenwoordig vaak op de programmeertaal gebaseerd worden. Denk hierbij aan de talen C++, Objective-C, Java en Javascript.

 

C en detachering

De arbeidsmarkt vraagt steeds meer om flexibiliteit van werknemers en tegelijkertijd vinden veel programmeurs het aantrekkelijk om met verschillende soorten projecten bezig te zijn. Omdat werkgevers op zoek zijn naar flexibele klachten en programmeurs zelf ook flexibel willen werken, is het tegenwoordig gangbaar om C-programmeurs in te huren door middel van detachering. Op deze manier krijgen werkgevers namelijk niet alleen hun flexibele klachten, maar blijven C-programmeurs ook flexibel inzetbaar. Programmeer je door middel van detachering, dan start je regelmatig met nieuwe projecten bij nieuwe opdrachtgevers en dit maakt je baan extra uitdagend.

De voordelen van C en detachering

Het is niet voor niets dat steeds meer C-programmeurs hun vaste contract inruilen om met detachering aan de slag te gaan. Start je met programmeren door middel van detacheren, dan profiteer je als C-programmeur namelijk van diverse aantrekkelijke voordelen:
Je start regelmatig met nieuwe projecten, die tot de top van de markt behoren en steeds weer nieuwe uitdagingen bieden.

  • Je krijgt een uitstekend salaris.
  • Je hebt goede arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt begeleiding van een loopbaanexpert, bijvoorbeeld in de vorm van carrièreadvies.
  • Je hebt meer kans op een baan, want steeds meer werkgevers zoeken programmeurs om te detacheren.
  • Je krijgt coaching, trainingen en cursussen om je te blijven ontwikkelen.

Overtuigd van de voordelen? Start dan met programmeren door middel van detachering en maak jouw werk als C-programmeur nog leuker.