Bekijk alle ICT vacatures in categorie: perl

Perl-developer

Perl is een programmeertaal die bedacht is door Larry Wall. De oprichter van de programmeertaal combineerde de eigenschappen van C– en UNIX-scripttalen, waaronder sh, sed en awk tot een unieke programmeertaal die ook wel Practical Extraction and Report Language wordt genoemd.

Perl is geschikt als vervanger van de traditionele Unix-shell scripts die in de programmeertaal sh of shell geschreven worden. Daarnaast kan de programmeertaal alles waarvoor een C-programma geschreven moest worden en dit maakt de programmeertaal erg veelzijdig. Perl wordt gebruikt voor taken waar voorheen nog shell-scripts werden ingezet, bijvoorbeeld op het gebied van het automatiseren van taken in het systeembeheer. Daarnaast heeft de taal bibliotheken voor diverse andere taken, waaronder databasetoegang en servercommunicatie.

 

Perl en detachering

Waar programmeurs voorheen in vaste dienst werden genomen, kiezen steeds meer bedrijven er tegenwoordig voor om programmeurs te detacheren. De arbeidsmarkt verlangt steeds meer flexibiliteit en door programmeurs te detacheren, kan aan deze drang naar flexibiliteit worden voldaan. Opdrachtgevers vragen steeds meer naar specifieke kennis op het moment dat zij deze kennis nodig hebben en programmeurs willen zich zo goed mogelijk ontwikkelen op diverse terreinen. Door programmeurs te detacheren, worden beide partijen geholpen.

De voordelen van Perl en detachering

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het inhuren van Perl programmeurs door deze experts te detacheren. De belangrijkste voordelen van het detacheren van Perl programmeurs, zijn de volgende:

  • Je krijgt als expert de beste engineering banen in een breed technisch spectrum.
  • Je krijgt voortdurend coaching, een opleiding en/of diverse trainingen en cursussen.
  • Er zijn diverse contractvormen mogelijk.
  • Je krijgt optimale begeleiding en kunt profiteren van onafhankelijk carrièreadvies van een expert.
  • Je hebt meer kans op een baan dan bij sollicitaties op vaste dienstverbanden.
  • Je krijgt een uitstekend salaris.

Wil jij van deze voordelen profiteren? Bied jezelf dan aan als Perl programmeur voor de detacheermarkt en je profiteert van uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris.