Javascript Vacatures

Vacatures van februari 2024 voor Javascript net geupdate!

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

 

Javascript-developer


JavaScript is een programmeertaal die veel gebruikt wordt om webpagina’s interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen. Het script wordt gebruikt door de taal door middel van HTML over te brengen in de webbrowser en hier uit te voeren.

De syntaxis van JavaScript lijkt op de syntaxis van de programmeertaal Java, maar dit komt omdat beide programmeertalen gebaseerd zijn op de programmeertaal C. Dit is overigens wel de enige gelijkenis met de programmeertaal Java, want JavaScript heeft inhoudelijk meer gemeen met de functionele programmeertalen. Verder biedt JavaScript een prototype-gebaseerde overerving en niet een klasse-gebaseerde overerving zoals het geval is bij Java en andere object georiënteerde programmeertalen. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Javascript en detachering


Werkgevers vragen steeds meer om flexibiliteit van hun arbeidskrachten en steeds meer professionals vinden het zelf ook prettig om flexibel te werken. Dit betekent dat de arbeidsmarkt aan het veranderen is en vaste contracten steeds meer plaats maken voor detacheringscontracten, ook in de wereld van JavaScript-programmeurs. Vind jij het ook prettig om regelmatig aan nieuwe projecten te beginnen en niet aan een enkele opdrachtgever vast te zitten, zodat je steeds weer blijft leren? Dan is het programmeren in JavaScript in de vorm van detachering ook interessant voor jou.

De voordelen van javascript en detachering


Niet alleen voor de werkgever, maar ook voor de JavaScript-programmeur zijn er enkele voordelen verbonden aan het verrichten van werkzaamheden in het kader van detacheren. De belangrijkste pluspunten voor jou als JavaScript-programmeur, zijn de volgende:

  • Je krijgt een uitstekend salaris en profiteert van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt steeds de beste projecten van het moment en werkt in een breed technisch spectrum.
  • Je krijgt goede begeleiding, carrièreadviezen, trainingen en cursussen om je te blijven ontwikkelen.
  • Je krijgt sneller en gemakkelijker een baan, want steeds meer werkgevers zoeken naar programmeurs die willen detacheren.


Wil jij van deze voordelen profiteren? Start dan met programmeren in de vorm van detachering.