PHP Vacatures

Vacatures van mei 2024 voor PHP recent geupdate!

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

PHP-developer


PHP, ook wel PHP: Hypertext Preprocessor genoemd, is een scripttaal die ontwikkeld is om dynamische webpagina’s te creëren. De taal is in het jaar 1994 ontworpen door Rasmus Lerdorf, een senior softwareontwikkelaar bij IBM. Bij het ontwikkelen van de programmeertaal, werd de taal Perl als inspiratie gebruikt.

PHP is niet alleen vergelijkbaar met de programmeertaal Perl, maar lijkt ook op Python en Ruby. Kijken we naar de syntaxis van de taal, dan lijkt de programmeertaal nog het meeste op C. Het verschil tussen C en PHP, is het feit dat het in C niet mogelijk is om object georiënteerd te programmeren. Bij PHP is dit wel mogelijk, wat de programmeertaal erg veelzijdig en populair maakt.

PHP en detachering


Voorheen werkten de meeste programmeurs in vaste dienst, maar tegenwoordig worden de experts ook steeds vaker geraadpleegd in de vorm van detachering. Dit komt niet alleen omdat de arbeidsmarkt om flexibiliteit vraagt van programmeurs, maar ook omdat de meeste programmeurs het zelf ook fijn vinden om zo veel mogelijk te leren en dus zo veel mogelijk uitdagingen te krijgen. Vind jij het ook prettig om niet gebonden te zijn aan een enkele werkgever en vind je het leuk om regelmatig met andere projecten te starten, dan is het zeker een aanrader om als PHP-programmeur te starten door middel van detacheren.

De voordelen van PHP en detachering


Als je start met het uitvoeren van PHP-programmeerwerk in de vorm van detacheren, profiteer je van diverse voordelen. De belangrijkste voordelen van het uitvoeren van detacheerwerk als programmeur, zijn:

  • Je krijgt de beste banen in een breed technisch spectrum.
  • Je krijgt coaching en kunt opleidingen, trainingen of cursussen volgen.
  • Je krijgt begeleiding van een loopbaanbegeleider en kunt carrièreadvies krijgen.
  • Je hebt meer kans op een baan, simpelweg omdat meer bedrijven experts willen gebruiken door middel van detachering.
  • Je krijgt een aantrekkelijk salaris.
  • Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden.


Beheers jij de programmeertaal PHP tot in de puntjes en wil je van bovenstaande voordelen profiteren? Start dan met programmeren door middel van detacheren