Vue.js Vacatures

Banen van februari 2024 voor Vue.js zojuist bijgewerkt!

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Er zijn momenteel geen vacatures.

Er zijn momenteel geen vacatures.

Filters
Kennis
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Werkniveau
Communicatie

Vacatures

Kennis
Locatie
Vakgebied
Denkniveau
Dienstverband
Eerkniveau
Communicatie

Vue.js

Vue.js wordt ook wel aangeduid met vue. Het is een open source framework. Om precies te zijn is het een progressief javascript framework om gebruikersinterfaces mee te bouwen. Je kunt eenvoudig en gemakkelijk javascript bibliotheken gebruiken via Vue.js, omdat het is ontworpen voor incrementeel gebruik. Het kan ook als een raamwerk gebruikt worden bij meer geavanceerde toepassingen. Vue.js is zeer populair als front-end framework voor de programmeertaal javascript. Het helpt bij het vereenvoudigen en organiseren van webontwikkelingen. Het is minder uitgesproken en daarmee gemakkelijk voor ontwikkelaars om het op te pikken. Het project richt zich op het toegankelijk maken in web UI-ontwikkeling. Vue.js kent een incrementeel toepasbare architectuur. De bibliotheek is gericht op rendering en het samenstellen van componenten insluiten op specifieke en bestaande pagina’s. Het is mogelijk om bestaande bibliotheken te gebruiken om hiermee complexe applicaties mee aan te sturen.

Wie heeft het ontwikkeld?

Het is Evan You welke het heeft ontwikkeld nadat hij voor Google had gewerkt met het AngularJS systeem in meerdere projecten. Hij heeft later het denkproces verandert en samengevat. Hij heeft een lichter systeem gebouwd dan waarmee hij werkte bij Google. Vue werd begin 2014 uitgebracht.

De kenmerken van Vue.js

Vue gebruikt sjablonen welke gebaseerd zijn op html. Hiermee is het mogelijk om de gegenereerd DOM te binden met elkaar via de Vue instantie. De sjablonen zijn geldige html bestanden welke geparseerd kunnen worden via spec compatible html parsers en browsers. De sjablonen zijn vue gecompileerd en kennen virtuele DOM renderfuncties. Samen met het reactiviteitssyteem kan Vue.js zorgen voor een berekening om het minimale aantal componenten en DOM manipulaties opnieuw te renderen en toe te passen als een status verandert.

Het reactiviteitssysteem wat onopvallend is, is eigenlijk is een zeer opvallend kenmerk van Vue. De modellen zijn normale javascript objecten. Wanneer deze aangepast worden dan zie je ook dat de weergave wordt aangepast. Het beheer wordt erg intuïtief en eenvoudig met Vue. Ieder onderdeel heeft zijn eigen reactieve verantwoordelijkheden bij de weergaven om het systeem te helpen op tijd en goed de juiste componenten te laten renderen.

De kern en krachtigste functies van Vue.js zijn haar componenten. Bij een grotere applicatie is het belangrijk om de hele applicatie in kleinere en zelfstandig werkende componenten te verdelen en ontwikkelen. De componenten breiden de html elementen uit om de herbruikbare code op de juiste manier in te bouwen. Op een hoger niveau zijn het de componenten welke met aangepaste elementen met de hulp van Vue.js hun gedrag samenkoppelen. Via de juiste code kan dit allemaal correct worden aangestuurd.

Transities zijn ook een belangrijk onderdeel van Vue. Het zorgt voor mooie overgangseffecten welke je kunt toepassen bij mooie overgangen van CSS en animaties. Je kunt CSS animatiebibliotheken van derden integreren voor een mooie site. Javascript kan hierbij ook uitkomst en volop mogelijkheden bieden.

Beheers jij Vue.js?

Wanneer je goed bent in Vue.js is het mogelijk om veel waarde toe te voegen aan het programmeerwerk bij een site of applicatie. Het is een sterke techniek welke veel mogelijkheden biedt. Het is niet vreemd, dat de term steeds vaker wordt opgenomen bij de kwalificaties om een baan of werk te krijgen. Ook voor jou zal het beheersen van vue.js een extra zijn om je in de kijker te spelen van je nieuwe werkgever.

Op zoek naar een vue.js programmeur?

Er zijn steeds meer bedrijven en organisaties op zoek naar programmeurs welke goed bekend zijn met vue. Het is niet verwonderlijk, aangezien het vele voordelen biedt. We helpen graag bij het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de vacature