Kom ook werken bij ITProgrammeur

Kom werken bij een van de leukste werving & selectiebureaus van Nederland. Wij hebben verschillende functies openstaan. Elke dag weer een feestje en mogelijkheden voor vast, freelance en werken vanuit huis.

Jouw dag

Nadat je je collega´s hebt begroet en natuurlijk je eerste kop thee al klaar hebt gezet, ben je snel achter je bureau gekropen. Er zijn namelijk een aantal opdrachtgevers die met smart zitten te wachten op jouw input. Zo staat er een vacature open voor een Dot Netter en wordt er een Ruby on rails developer gevraagd welke eigenlijk het liefste gisteren al aan de slag kon.

Benaderen

Wij benaderen de juiste kandidaten op een persoonlijke, originele manier en je hebt een slimme online marketingstrategie bedacht om de vacature via de beste kanalen onder de aandacht te brengen. Daarnaast spar je met collega´s over de mogelijkheden voor een hackathon.

Wat voor een collega’s zoeken wij.

Je vindt het koppelen van de juiste mensen op de juiste plek meer hobby dan werk. Je bruist van de ideeën om deze nieuwe functie inhoud te geven. Je bent in staat om gezamenlijk met je collega´s een rising start-up verder in de markt te zetten. Hierbij is input vanuit jouw zijde een belangrijk onderdeel van deze organisatie. Je werkt zelfstandig maar schakelt -graag- intensief met collega’s.

Ook collega worden?

Goed om dit te weten. Afhankelijk van je gewenste functie ben je op de hoogte van alle laatste inzichten op het gebied van IT recruitement. En wat je niet weet, leer je snel bij. Alles draait bij ons en dus ook bij jou om vakmanschap, doorlopend nieuwe dingen leren en in ontwikkeling blijven. Dus zoek je een werkgever die dit niet alleen herkent, maar je ook een werkomgeving biedt waarin jij als doorgewinterde sales maximaal gedijt. Daar komen wij in beeld.