Ik zoek een professional

Het vinden van de perfecte kandidaat voor je IT vacature is vaak een lastige en tijdrovende klus. Laat dat maar aan ons over! In ons grote netwerk vinden wij beschikbare IT professionals die snel bij je aan de slag kunnen. Vertel ons jullie wensen en we stellen samen het ideale zoekprofiel op en vinden in no-time de beste kandidaat!

Bedrijfspagina

Laat ons platform voor je werken en bereik snel en gemakkelijk IT professionals. Schakel onze hulp in bij het schrijven van effectieve vacatureteksten, presenteer jezelf met een eigen bedrijfspagina, plaats een onbeperkt aantal vacatures en bekijk profielen van sollicitanten. Wij kijken verder dan het cv en selecteren kandidaten altijd aan de hand van grondige screening en veel persoonlijk contact.

Gebruik van slimme tools

Voor het aantrekken van de meest geschikte IT-ers maken we gebruik van slimme data en digitale tools. Zo komen we samen een stuk sneller tot de beste match.

Wat is Werving en Selectie?

Je bent op zoek naar een passende nieuwe medewerker die je graag direct het gevoel geeft ‘part of the team’ te zijn. Je biedt deze kandidaat graag een contract aan, waardoor hij/zij bij jou in dienst komt. Op basis van jouw wensen selecteren wij de meeste geschikte kandidaten om mee kennis te maken.

Hoe doen wij dit?

Wij hebben een uitgebreid platform wat door middel van meerdere technieken gekoppeld zit aan derde data. Hiermee kunnen wij snel vacatures breed plaatsen op vele jobboard en kunnen we CV's matchen vanuit overige platformen.

Tests

Onze kandidaat developers worden op maat getest door onze testsoftware. Zo heb je een duidelijk en compleet beeld van de kennis en het niveau.

Neem contact met ons op

Wij staan je graag voor je klaar!. Dit kan per telefoon, mail en chat. 

Uiteraard kan je ook komen naar 1 van onze vestigingen.

0031 (0)24 204 9038

info@itprogrammeur.com

Wilhelminasingel 4 6524 AK Nijmegen

Joan Muyskesweg 22, 1096 CJ Amsterdam

    Stuur ons een bericht