Wie zijn wij?

IT Programmeur is een jonge, informele organisatie, opgericht door een groep programmeurs. Als opdrachtgever én opdrachtnemer zijn wij op de hoogte van de ontwikkelingen en kansen in IT recruitment. Sinds 2017 werken we met ons team dagelijks hard om de juiste kandidaten te koppelen aan de voor hen ideale IT baan of IT professional.

Hoe doen wij dit

Wij doen dit met veel aandacht voor persoonlijke wensen en ambities van zowel opdrachtgevers als kandidaten. Want de perfecte werkplek en kandidaat, die zijn (gelukkig!) voor iedereen anders

Onstaan

Op een bierviltje tijdens een zonnige zomerdag in 2017 kwamen vrienden met elkaar in gesprek over de huidige vraag in de markt naar IT personeel. 

De heren hebben allen een achtergrond en meerdere ondernemingen in de IT, of finance en krijgen vanuit hun netwerk regelmatig de vraag of ze dezelfde kwaliteit mensen kunnen leveren als werk dat ze verrichten.

Groei

Nadat deze vraag voor de 10keer passeerde hebben de beide heren besloten deze vraag om te zetten naar een aanbod en is ITProgrammeur ontstaan.

Nu bijna 3 jaar later is de organisatie flink gegroeid en hebben we verschillende labels in de markt: Een Werving & Selectie, detacheringbureau tot aan een eigen IT Academic.